Tagged: Lluka 22:61

0

9 Janar – Octavius Winslow

9 Janar “Dhe Zoti u kthye, dhe e shikoi Pjetrin. Dhe Pjetrit iu kujtua fjala që i kishte thënë Zoti.” Lluka 22:61 Pjetri duket se e kishte harruar parashikimin solemn të Zotit të tij....