Tagged: Marku 6:3

0

18 Prill – Octavius Winslow

“A nuk është ky i biri i zdrukthëtarit?” Marku 6:3 Rrethanat që shoqëruan lindjen e tij, dhe ndodhitë që pasuan në jetën e tij, kishin shumë lidhje me faktin e përuljes së tij. Në...