Tagged: Mateu 26:38

0

15 Qershor – Octavius Winslow

“Shpirti im është thellësisht i trishtuar, deri në vdekje; qëndroni këtu dhe rrini zgjuar bashkë me mua.” Mateu‬ ‭26:38‬ Vështirësitë frymërore që shoqërojnë të krishterin janë sprovat e tij më te thella dhe më...