Tagged: Mateu 28:20

0

29 Tetor – Octavius Winslow

29 Tetor “Dhe ja, unë jam me ju gjithë ditët, deri në mbarim të botës.” Mateu 28:20 Kudondodhja është një atribut i Hyjnisë i cili i atribuohet Krishtit. Ne e referojmë lexuesin te dy...