Tagged: Mateu 5:3

0

12 Nentor – Octavius Winslow

12 Nëntor “Lum skamësit në frymë, sepse e tyre është mbretëria e qiejve.” Mateu 5:3 Mbi të gjitha tiparet frymërore kultivo me më tepër urgjencë, lutje, zell dhe dëshirë varfërinë e frymës. Mos u...