Tagged: mbret

0

I gjithë Krishti, me gjithë zemër!

nga Tomas Bruks Kushtet sipas të cilave na ofrohet Krishti në ungjill janë këto: ta pranojmë gjithë Krishtin me gjithë zemër. Vini re që i gjithë Krishti përfshin gjithë ofiqet e Tij; dhe e...