Tagged: meditime per Krishtlindjen

0

Misioni i kërkim-shpëtimit

1 Dhjetor Misioni i kërkim-shpëtimit Sepse Biri i njeriut erdhi të kërkojë dhe të shpëtojë atë që kishte humbur. Luka 19:10 Fjala ‘advent’ do të thotë “ardhje.” Gjatë kësaj periudhe të vitit fokusohemi tek...