Tagged: mendja

0

6 Gusht – Octavius Winslow

“Në fakt mendja e kontrolluar nga mishi prodhon vdekje, por mendja e kontrolluar nga Fryma prodhon jetë dhe paqe.” ‭Romakëve‬ ‭8:6 Mendja frymërore është jetë. Pa frikë e sfidojmë çdo besimtar – cili ka...

0

18 Maj – Octavius Winslow

“Duaje Zotin, Perëndinë tënde me gjithë zemrën tënde, me gjithë shpirtin tënd dhe me gjithë mendjen tënde”. Ky është urdhërimi i parë dhe i madhi. Mateu‬ ‭22:37-38‬ Dashuria për Perëndinë përshkruhet në fjalën e...