Tagged: mundimet

0

15 Qershor – Octavius Winslow

“Shpirti im është thellësisht i trishtuar, deri në vdekje; qëndroni këtu dhe rrini zgjuar bashkë me mua.” Mateu‬ ‭26:38‬ Vështirësitë frymërore që shoqërojnë të krishterin janë sprovat e tij më te thella dhe më...

0

31 Janar – Octavius Winslow

31 Janar “Lëvdoni, pra, Zotin në krahinat e agimit, emrin e Zotit, Perëndinë e Izraelit në ishujt e detit!”.” ‭‭Isaia‬ 24:15‬ E madhe është lavdia që vjen tek Perëndia ynë i mishëruar prej mundimeve...