Tagged: ngushelluesi

0

24 Nentor – Octavius Winslow

24 Nëntor “Megjithatë unë ju them të vërtetën: është mirë për ju që unë të shkoj, sepse, po nuk shkova, nuk do të vijë te ju Ngushëlluesi; por, po shkova, unë do t’jua dërgoj.”...

0

26 Gusht – Octavius Winslow

“Dhe unë do t’i lutem Atit dhe ai do t’ju japë një ngushëllues tjetër, që do të qëndrojë përgjithmonë me ju.” Gjoni 14:16 Ai banon tek besimtari si një Frymë që qëndron. Ky është...

0

7 Shkurt – Octavius Winslow

7 Shkurt “Por, kur të vijë ai, Fryma e së vërtetës, ai do t’ju prijë në çdo të vërtetë.” ‭‭Gjoni‬ ‭16:13‬ Pamje të reja dhe më të zgjeruara nga Fryma e Shenjtë karakterizojnë mendjen...