Tagged: prehja e shpirtit

0

2 Tetor – Octavius Winslow

2 Tetor “Shpirti im gjen prehje vetëm te Perëndia; nga ai vjen shpëtimi im.” Psalmi 62:5 Ky besim nënkupton një braktisje të vetes dhe çdo mbështetjeje në krahun e mishit, nga çdo mbështetje te...

0

Ftesa e Hirshme – John MacDuff

“Ejani tek unë, o ju të gjithë të munduar dhe të rënduar, dhe unë do t’ju jap çlodhje.” ‭‭Mateu‬ ‭11:28‬ “Fjalë” e hirshme nga një Shpëtimtar i hirshëm, mbi të cilën shpirti mund të...