Tagged: qortimi

0

19 Tetor – Octavius Winslow

19 Tetor “Zoti, Zoti, më ka dhënë gjuhën e dishepujve që të mund ta mbaj me fjalë të lodhurin; ai më zgjon çdo mëngjes; zgjon veshin tim, që unë të dëgjoj si veprojnë dishepujt.”...

0

15 Prill – Octavius Winslow

“Biri im, mos e përçmo qortimin e Perëndisë dhe mos e humb zemrën kur ai të qorton, sepse Perëndia ndreq atë që do dhe fshikullon çdo bir që i pëlqen.” Hebrenjve 12:5-6 Fshikulli i...