Tagged: riperteritja

0

1 Shtator – Octavius Winslow

“Ai ma ripërtërin shpirtin”. Psalmi 23:3 Pika e parë që do të shohim është dashuria e Zotit Jezus në ripërtëritjen e një besimtari endacak. Asgjë përveç dashurisë së pafund, të butë dhe të pandryshueshme...

0

24 Korrik – Octavius Winslow

fjala Kjo lutje gjithashtu nënkupton mjerisht faktin sa e nevojshme që është në shumë besimtarë një ringjallje e shpirtit. Është sikur Zoti ta vërë dorën e Tij për herë të dytë në veprën e...

0

Shpreso tek Zoti!

Isaia 40:31 Por ata që shpresojnë te Zoti fitojnë forca të reja, ngrihen me krahë si shqiponja, vrapojnë pa u lodhur dhe ecin pa u lodhur. Të presësh Zotin do të thotë që Ai...