Tagged: sherbesa e Frymes

0

9 Prill – Octavius Winslow

“Ai do të marrë prej simes dhe do t’jua kumtojë.” Gjoni 16:15 Fryma është Komunikuesi i Madh i Krishtit në shpirt. Ai e vendos Veten mes Burimit dhe besimtarit, Ai ka për qëllim të...

0

Si na ndihmon Fryma e Shenjtë?

Pyetja 37 Si na ndihmon Fryma e Shenjtë? Fryma e Shenjtë na bind për mëkatin tonë, na ngushëllon, na drejton, na jep dhunti frymërore si dhe dëshirën që t’i bindemi Perëndisë; Ai na aftëson...