Tagged: vrasja e mekatit

0

3 Nentor – Octavius Winslow

3 Nëntor “Shenjtëroji në të vërtetën tënde; fjala jote është e vërteta.” Gjoni 17:17 Kërkesa plot aknth e shumë njerëzve është “Si mund ta di që mëkati po virtet brenda meje?” Ne përgjigjemi –...

0

12 Prill – Octavius Winslow

“Edhe ata që janë të Krishtit e kanë kryqëzuar mishin bashkë me pasionet dhe lakmitë të tij.” Galatasve 5:24 Kryqëzimi i vërtetë e ka themelin e vet tek jeta e Perëndisë në shpirt. Një...