Tagged: vulosja e Frymes

0

13 Maj – Octavius Winslow

“Dhe mos e trishtoni Frymën e Shenjtë të Perëndisë, me të cilin u vulosët për ditën e shpengimit.” ‭‭Efesianëve‬ ‭4:30 Besimtari nuk do ta humbasë kurrë vulosjen e Frymës. Përshtypja e dashurisë falëse të...

0

12 Maj – Octavius Winslow

“Në të edhe ju, pasi e dëgjuat fjalën e së vërtetës, ungjillin e shpëtimit tuaj, dhe pasi besuat, u vulosët me Frymën e Shenjtë të premtimit.” ‭‭Efesianëve‬ ‭1:13‬ Edhe pse është shumë e vëtetë...