Category: Meditime

‘Po’ dhe ‘Amen’ për të gjitha premtimet e Perëndisë 0

‘Po’ dhe ‘Amen’ për të gjitha premtimet e Perëndisë

prej John Piper Të gjitha premtimet e Perëndisë janë Po në atë. Kjo është arsyeja pse përmes tij i themi Amen Perëndisë për lavdi të tij. (2 Korintasve 1:20 perkthim i lire) Të jesh...

6 Të vërteta për çfarë do të thotë të jesh në Jezu Krishtin 0

6 Të vërteta për çfarë do të thotë të jesh në Jezu Krishtin

prej John Piper [Perëndia] na shpëtoi dhe na thirri me një thirrje të shenjtë, jo sipas veprave tona, por sipas qëllimit të tij dhe sipas hirit, që na u dha në Krishtin Jezus përpara...

Tri gjëra që duhet t’i dimë për Perëndinë! 0

Tri gjëra që duhet t’i dimë për Perëndinë!

Three things we should know about God! prej Jonathan Parnell | 11 Korrik 2013 A.W. Tozer gjithmonë thoshte çfarëdo që na vjen në mendje kur mendojmë për Perëndinë është gjëja më e rëndësishme rreth...

Gjashtë Arsye pse Ngjitja e Jezusit ka Rëndësi 0

Gjashtë Arsye pse Ngjitja e Jezusit ka Rëndësi

prej Brian Tabb A e keni shënuar ndonjëherë në kalendar Ditën e Ngjitjes së Jezusit në qiell? Sa prej nesh kemi dëgjuar ndonjëherë për Ditën e Ngjitjes? Kemi dëgjuar vallë një predikim për ngjitjen...

0

Vullkani i javës së shenjtë

nga John Piper Ndërkaq njerëzit që e mbanin Jezusin e përqeshnin dhe e rrihnin. Dhe, mbasi ia mbuluan sytë, i binin në fytyrë dhe e pyetnin duke thënë: “Profetizo, kush është ai që të...

0

Për çfarë bën fjalë e Premtja e Mirë

nga John Piper Prandaj edhe mund të shpëtojë plotësisht ata që me anë të tij i afrohen Perëndisë, sepse gjithmonë rron që të ndërmjetësojë për ta. (Hebrenjve 7:23) Pasioni i madh i shkrimtarit të...

0

E Enjtja e Mandatit!

nga John Piper “Po ju jap një urdhërim të ri: ta doni njëri-jetrin; sikurse unë ju kam dashur, ashtu edhe ju ta doni njëri-tjetrin.” (Gjoni 13:34) Sot është e enjtja e Mandatit. Ky emër...