Tagged: 2 Korintasve 13:9

0

21 Janar – Octavius Winslow

21 Janar “Dhe ne lutemi edhe për këtë: për përsosjen tuaj.” ‭‭2 Korintasve‬ ‭13:9‬ Kërkoni shkallë më të larta të hirit. Le të jetë standardi dhe synimi juaj më i larti. Mos vendosni kufizime...