Tagged: adhurimi i Perendise

7777 Shikime – fjaletejetes.wordpress.com! 0

7777 Shikime – fjaletejetes.wordpress.com!

Sot blogu fjaletejetes.wordpress.com arriti nje gur domethenes kilometrazhi ne udhetimin e vet! 7777 parje! Shpresoj dhe lutem qe jetet tuaja te jene bekuar sadopak prej fjales se Perendise te percjelle nga ‘fjaletejetes’. Qofshin fjalet...