Tagged: Bibla Gutenberg

0

Reformatori i rastësishëm

Hans Mishpata 1400–1468 nga Rick Segal Hans Gusflesh u bë burrë në kapërcyellin mes shekujve XIV dhe XV, në një kohë kur fryma mbizotëruese e asaj epoke ishte: “Perëndia duhet të jetë i zemëruar...