Tagged: Dita e Pentekostit

0

24 Dhjetor – Octavius Winslow

24 Dhjetor “Këtë Jezus, Perëndia e ka ringjallur; dhe për këtë të gjithë ne jemi dëshmitarë!Ai, pra, duke qenë i ngritur në të djathtë të Perëndisë dhe duke marrë nga Ati premtimin e Frymës...