Tagged: fjala u be mish

0

25 Janar – Octavius Winslow

25 Janar “Prandaj ai duhej t’u ngjante në çdo gjë vëllezërve.” ‭‭Hebrenjve‬ ‭2:17‬ Duke marrë pjesë në natyrën tonë asnjë gjë njerëzore nuk ishte e huaj për Të, përveç mëkatit që e njollosi dhe...

0

Gëzim i Madh për të gjithë popullin!

Adventi ka të bëjë me adhurimin e Jezusit. Fjala Anglisht “Advent” vjen prej Latinishtes adventus, që do të thotë “ardhja.” Ardhja që kemi parasysh çdo Dhjetor është ardhja e parë e Jezusit dy mijë...

0

Lavdia e Fjalës që u bë mish

12 Dhjetor prej John Piper Lavdia e Fjalës që u bë mish Në fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranë Perëndisë, dhe Fjala ishte Perëndi. Gjoni 1:1 Gjithmonë ka pasur grupe sektariane që i...

0

Lutje për mbushulli këtë Krishtlindje

prej John Piper Dhe Fjala u bë mish dhe banoi ndër ne; dhe ne soditëm lavdinë e tij, si lavdia e të vetëmlindurit prej Atit, plot hir e të vërtetë…. Dhe ne të gjithë...

0

Fjala u bë mish

23 Dhjetor 2001 | prej Xhon Pajpër Gjoni 1:1-18 Në fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranë Perëndisë, dhe Fjala ishte Perëndi. 2 Ai (fjala) ishte në fillim me Perëndinë. 3 Të gjitha gjërat...