Tagged: fjalet e Jezu Krishtit

0

16 Korrik – Octavius Winslow

“Vetëm ki besim.” Marku 5:36 Fjalët e Jezusit janë të çmuara dhe domethënëse, vetë fjalët që foli ndërsa ishte mbi dhe. A shqiptuan ndonjëherë ato buzë të cilat rrezatonin më fort se prekja e...