Tagged: Gjon Noksi

0

Kampioni i Kirkut

Gjon Noksi 1513–1572 nga Sinkler Ferguson Në fillimin e Shek. XVI, Skocia kishte një tipar të përbashkët me pjesën tjetër të Evropës: një kishë shumë të korruptuar dhe të dobët frymërisht me një udhëheqje...