Tagged: Gjoni 16:24

0

12 Qershor – Octavius Winslow

“Deri tani ju s’keni kërkuar asgjë në emrin tim; kërkoni dhe do të merrni, që gëzimi juaj të jetë i plotë.” Gjoni‬ ‭16:24‬ Një nxitje tepër e fuqishme për t’u lutur gjendet në një...