Tagged: hapja e syve te zemres

0

Përgatitu për të parë Krishtlindjen!

21 Dhjetor prej John Piper Përgatitu për të parë Krishtlindjen! Ai u tha atyre: ”Po ju, kush thoni se jam unë?”. Dhe Simon Pjetri duke u përgjigjur tha: ”Ti je Krishti, Biri i Perëndisë...