Tagged: Hebrenjve 10:38

0

23 Tetor – Octavius Winslow

23 Tetor “I drejti do të rrojë prej besimit.” Hebrenjve 10:38 Në një shkallë të kufizuar përjetimi i çdo besimtari është përjetimi i apostullit të madh të Johebrenjve, krahët e të cilit zor se...

0

8 Qershor – Octavius Winslow

“Dhe i drejti do të jetojë prej besimit.” Hebrenjve‬ ‭10:38‬ Nuk kemi mundësi që ta studiojmë tepër shpesh dhe as tepër thellë kuptimin e thellë të këtyre fjalëve. Perëndia dëshiron që fëmija i tij...