Tagged: Hebrenjve 12:22-23

meditime biblike - peme ne agim 0

10 Mars – Octavius Winslow

10 Mars “Por ju iu afruat… shpirtrave të të drejtëve që u bënë të përsosur.” Hebrenjve 12:22-23. Fakti që shenjtorët do ta njohin dhe do kenë përbashkësi me njëri-tjetrin menjëherë pasi të hyjnë në...