Tagged: hijet e Dhiates se Vjeter

Hijet e Dhiatës së Vjetër dhe Ardhja e Krishtit! 0

Hijet e Dhiatës së Vjetër dhe Ardhja e Krishtit!

Një nga pikat kryesore të librit të Hebrenjve është që sistemi i adhurimit të Besëlidhjes së Vjetër është një hije e zëvendësuar prej Krishtit. Prandaj Krishtlindja është zëvendësimi i hijeve me ralitetin. (Këtë mund...