Tagged: idhujt e zemres

0

23 Prill – Octavius Winslow

“Djema, ruani veten nga idhujt.” 1 Gjoni 5:21 Një lidhje idhujtare dhe e pa shenjtë me krijesën e ka kryqëzuar herë pas here dashurinë për Krishtin në zemër. Sipas të njëjtit parim që asnjë...