Tagged: jeta e krishtere

0

23 Tetor – Octavius Winslow

23 Tetor “I drejti do të rrojë prej besimit.” Hebrenjve 10:38 Në një shkallë të kufizuar përjetimi i çdo besimtari është përjetimi i apostullit të madh të Johebrenjve, krahët e të cilit zor se...

0

11 Gusht – Octavius Winslow

“Sepse të gjithë ata që udhëhiqen nga Fryma e Perëndisë janë bij të Perëndisë.” Romakëve 8:14 Pasi i ka thirrur njerëzit e vet nga bota ofiqi i Jahves Frymë në besëlidhjen e shpengimit është...

0

18 Korrik – Octavius Winslow

“Sepse ata që rrojnë sipas mishit e çojnë mendjen në gjërat e mishit, por ata që rrojnë sipas Frymës në gjërat e Frymës.” Romakëve 8:5 Me këtë të vërtetë le të testojmë realitetin e...

0

2 Korrik – Octavius Winslow

“Dhe ne e dimë se të gjithat gjëra bashkëveprojnë për të mirë…” Romakëve 8:28 Apostulli mund të na e besojë me siguri këtë fjalë. E dimë, sepse Perëndia e ka thënë. E dimë, sepse...