Tagged: jeta e Krishtit

0

25 Dhjetor – Octavius Winslow

25 Dhjetor “Kush do të na ndajë nga dashuria e Krishtit?” Romakëve 8:35 Për dashurinë e kujt po flet apostulli? Për dashurinë e besimtarit për Krishtin? Jo, përkundrazi, kjo është dashuria e Krishtit për...

0

Ungjilli ne 1 Minute!

Ungjilli – Lajmi i Mire i Jezu Krishtit! “Dhe në asnjë tjetër nuk ka shpëtim, sepse nuk ka asnjë emër tjetër nën qiell që u është dhënë njerëzve dhe me anë të të cilit...