Tagged: Martin Luteri

0

Murgesha e Luterit

Katerina fon Bora 1499–1552 nga Kristin Tab Një natë të ftohtë prilli, dymbëdhjetë murgesha hipën pa bërë zhurmë në një karro që përdorej për transport peshku dhe pritën që këshilltari i qytetit Leonard Kope...

0

Çfarë është Lutja e Zotit?

Pyetja 41 Çfarë është Lutja e Zotit? Ati ynë që je në qiej, u shenjtëroftë emri yt, ardhtë mbretëria jote, u bëftë vullneti yt, në tokë si në qiell. Bukën tonë të përditshme na...