Tagged: meditim rreth Krishtlindjes

0

Ar, temjan dhe mirrë!

10 Dhjetor Ata, kur e panë yllin, u gëzuan me gëzim shumë të madh. Dhe, mbasi hynë në shtëpi, panë fëmijën me Marien, nënën e tij, dhe ranë përmbys dhe e adhuruan. Pastaj hapën...

0

Dy lloj kundërshtimesh ndaj Jezusit!

9 Dhjetor Mbreti Herod, kur dëgjoi këto fjalë, u shqetësua, dhe bashkë me të mbarë Jeruzalemi. – Mateu 2:3 Jezusi i shqetëson njerëzit që nuk duan ta adhurojnë dhe sjell kundërshtim ndaj atyre që...

0

Ylli i mbinatyrshëm i Betlehemit!

8 Dhjetor “Ku është mbreti i Judenjve, që ka lindur? Sepse pamë yllin e tij në Lindje dhe erdhëm për ta adhuruar.” – Mateu 2:2 Herë pas here Bibla na ngjall kuriozitetin për mënyrën...