Tagged: meditimi per Krishtlindje

0

Dhurata të cilën s’mund ta blini dot!

19 Dhjetor prej John Piper Dhurata të cilën s’mund ta blini dot! Perëndia që bëri botën dhe të gjitha gjërat që janë në të, duke qenë Zot i qiellit dhe i tokës, nuk banon...