Tagged: prania e Zotit

0

2 Dhjetor – Octavius Winslow

2 Dhjetor “Zoti do ta ndihmojë në shtratin e sëmundjes; gjatë sëmundjes së tij, o Zot, ti do ta transformosh plotësisht shtratin e tij.” Psalmi 41:3 Çfarë pamje që na jep kjo shprehje prekëse...

0

14 Maj – Octavius Winslow

“Dhe menjëherë ata shikuan rreth e qark, por nuk panë më asnjëri, përveçse Jezusi fill i vetëm me ta.” ‭‭Marku‬ ‭9:8‬ Lexuesi im i dashur, a është e mundur që ta lexosh këtë faqe...

0

21 Prill – Octavius Winslow

“Tani do të zhvendosem për të parë këtë shfaqje madhështore: pse ferrishtja nuk po konsumohet!”. Eksodi 3:3 Meditoni mbi një të vërtetë tjetër të çmuar dhe të jashtëzakonshme – kisha nuk konsumohet! Pse? Për...