Tagged: qellimi perfundimtar i njeriut

0

Si dhe pse na krijoi Perëndia?

Pyetja 4 Si dhe pse na krijoi Perëndia? Perëndia na krijoi mashkull dhe femër simbas shëmbëlltyrës së vet, për ta njohur, për ta dashur, për të jetuar me Të dhe për ta lavdëruar. Është...