Tagged: realiteti ne Krishtin

0

Diçka për të cilën ia vlen të këndosh!

22 Dhjetor prej John Piper Diçka për të cilën ia vlen të këndosh! Sepse ka priftërinj të cilët ofrojnë dhuratat sipas ligjit, që shërbejnë sipas shëmbullit dhe hijes së gjërave qiellore… Po tani Krishti...

Hijet e Dhiatës së Vjetër dhe Ardhja e Krishtit! 0

Hijet e Dhiatës së Vjetër dhe Ardhja e Krishtit!

Një nga pikat kryesore të librit të Hebrenjve është që sistemi i adhurimit të Besëlidhjes së Vjetër është një hije e zëvendësuar prej Krishtit. Prandaj Krishtlindja është zëvendësimi i hijeve me ralitetin. (Këtë mund...