Tagged: rruga e Kalvarit

0

Kalvari nuk anashkalohet!

5 Dhjetor Kështu, ndërsa ishin atje, asaj i erdhi koha të lindë. Dhe ajo lindi djalin e saj të parëlindur, e mbështolli me pelena dhe e vendosi në një grazhd, sepse në han nuk...