Tagged: udheheqja e Frymes

0

12 Gusht – Octavius Winslow

“Sepse rrethprerja e vërtetë jemi ne, që i shërbejmë Perëndisë në Frymë dhe që mburremi në Krishtin Jezus pa besuar në mish.” Filipianëve 3:3 Hapi i parë që hedh Fryma në këtë punë madhështore...

0

11 Gusht – Octavius Winslow

“Sepse të gjithë ata që udhëhiqen nga Fryma e Perëndisë janë bij të Perëndisë.” Romakëve 8:14 Pasi i ka thirrur njerëzit e vet nga bota ofiqi i Jahves Frymë në besëlidhjen e shpengimit është...