Tagged: Zoti heton zemren

0

7 Prill – Octavius Winslow

“Unë jam Zoti që heton zemrën.” Jeremia 17:10 Edhe pse kjo pamje e karakterit Hyjnor është tepër solemne, zemra që beson gjen në të një prehje të ëmbël dhe të shenjtëruar. Çfarë të vërtete...