Tagged: fjaletejetes

0

Vargu më i rëndësishëm i Biblës

Një dëgjues i quajtur Adam shkruan dhe pyet: “Pastor John, jo shumë kohë më parë të kam dëgjuar në Konferencën Pasioni në Atlanta të Xhorxhias të thuash në një mesazh që Romakëve 3:25 është vargu më i rëndësishëm i Biblës. Pse mendon se është kështu?”

0

Nusja e Reformimit

Vibrandis Rozenblat 1504–1564 nga Noël Piper Në vitin 1540, Vibrandis Rozenblat lindi në Sekingen të Gjermanisë. Gjatë gjashtëdhjetë viteve në vijim ajo u martua dhe mbeti vejushë katër herë, duke frymëzuar kështu një shkrimtar...

0

Ku është Krishti tani?

Pyetja 49 Ku është Krishti tani? Krishti u ringjall trupërisht nga vdekja ditën e tretë dhe është ulur në krahun e djathtë të Atit, ai sundon mbi mbretërinë e tij dhe ndërmjetëson për ne,...

7777 Shikime – fjaletejetes.wordpress.com! 0

7777 Shikime – fjaletejetes.wordpress.com!

Sot blogu fjaletejetes.wordpress.com arriti nje gur domethenes kilometrazhi ne udhetimin e vet! 7777 parje! Shpresoj dhe lutem qe jetet tuaja te jene bekuar sadopak prej fjales se Perendise te percjelle nga ‘fjaletejetes’. Qofshin fjalet...