Category: Octavius Winslow

0

6 Maj – Octavius Winslow

“Ju vraponit bukur; kush ju ka penguar që të mos i bindeni së vërtetës?” Galatasve‬ ‭5:7 Apostulli Pal është i shkathët për të dalluar dhe besnik për të qortuar çdo rënie në besim dhe...

0

5 Maj – Octavius Winslow

“Nëse jemi të pabesë, ai mbetet besnik, sepse ai nuk mund të mohojë vetveten.” 2 Timoteut‬ ‭2:13‬ Ky është shkëmbi i vetëm dhe i vërtete ku spiranca e shpirtit mund të kapet e sigurt,...

0

4 Maj – Octavius Winslow

Atëherë u tha atyre: ”Pse jeni ju aq frikacakë? Vallë, si nuk keni besim?.” Marku‬ ‭4:40‬ Frika dyshuese, qoftë zakon apo qoftë e rastësishme, nëse na pengon në interesimin tonë pas Krishtit ka për...

0

3 Maj – Octavius Winslow

“Nuk janë të shëndoshet që kanë nevojë për mjekun, por të sëmurët; unë nuk erdha për të thirrur të drejtët, por mëkatarët për pendim.” Marku‬ ‭2:17‬ Fryma e përlëvdon Krishtin duke i zbuluar se...

0

2 Maj – Octavius Winslow

“Nuk do të të lë të shkosh, në rast se nuk më bekon më parë!”. Zanafilla‬ ‭32:26‬ Nëse njohuria e kësaj nevoje që i jep elokuencën e vërtetë përgjërimit të lypësit; një ndjesi shkretie,...

0

1 Maj – Octavius Winslow

“Por ky popull ka një zemër kryeneçe dhe rebele; kthehen prapa dhe ikin.” Jeremia 5:23 Ne shohim praktikën e shkujdesur të besimtarit, qajmë e vajtojmë për të, dhe mirë bëjmë; shohim praktikën tonë, dhe...

0

30 Prill – Octavius Winslow

“Ju keni marrë Frymën e birërisë.” Romakëve 8:15 Fryma e birësimit është i njëjti si Fryma e Perëndisë. Ka dy tipare thelbësore që e identifikojnë si të tillë. Tipari i parë është që Ai...

0

29 Prill – Octavius Winslow

“Ju keni marrë plotësinë në Të.” Kolosianëve 2:10 Ja tek kemi një të vërtetë gjerësia e së cilës mund të barazohet vetëm nga vlera e patregueshme e saj. Zoti Jezus është jeta e pranimit...

0

27 Prill – Octavius Winslow

“Krishti është i njëjtë dje, sot e përjetë.” Hebrenjve 13:8 Nuk do të përparosh në jetën hyjnore nëse syri yt fokusohet gjithmonë tek vetja jote dhe jo tek Krishti. Po sikur përjetimi i sotëm...