Tagged: dashuria per Perendine

0

19 Maj – Octavius Winslow

“Ata që e duan Perëndinë.” Romakëve 8:28 Sigurisht që nuk është mëshirë e vogël t’i përkasësh Kishës së Krishtit, e cila përbëhet nga njerëz prej të gjithë popujve dhe gjuhëve, anëtarët e saj janë...

0

18 Maj – Octavius Winslow

“Duaje Zotin, Perëndinë tënde me gjithë zemrën tënde, me gjithë shpirtin tënd dhe me gjithë mendjen tënde”. Ky është urdhërimi i parë dhe i madhi. Mateu‬ ‭22:37-38‬ Dashuria për Perëndinë përshkruhet në fjalën e...

Mendime Shtjelluese J. C. Ryle 0

Mendime Shtjelluese Mateu 22

Ungjilli sipas Mateut kapitulli 22 nga J. C. Ryle Mateu 22:1-14 Shëmbëlltyra e paraqitur në këto vargje është një shëmbëlltyrë me domethënie shumë të gjerë. Në zbatimin e saj të parë nuk ka dyshim...