Tagged: dashuria

Historia e Janit dhe Larises! 0

Historia e Janit dhe Larises!

Historia prekese e Janit dhe Larises – nje portret i dashurise qe ruan beselidhjen! Dashuria e vertete nuk eshte thjesht nje ndjenje qe sot e ke dhe neser mund te mos e kesh por...

Jeta me Perëndinë 0

Jeta me Perëndinë

Jezusi NUK erdhi per te nisur nje FE TE RE Ai erdhi per te na treguar si ESHTE Perendia Dashuria, Gatishmeria per te sakrifikuar Ai erdhi per te na treguar si duhet te ishte...

0

“Rreziqet” e Dashurisë

Të duash do të thotë të jesh i cënueshëm. Duaj ndonjë gjë dhe me siguri zemra jote do të ndrydhet dhe ndoshta do të thyhet. Nëse doni të siguroheni që ta mbani atë të...