Historia e Janit dhe Larises!

Historia prekese e Janit dhe Larises – nje portret i dashurise qe ruan beselidhjen! Dashuria e vertete nuk eshte thjesht nje ndjenje qe sot e ke dhe neser mund te mos e kesh por nje perkushtim per te qendruar prane edhe kur gjerat behen te veshtira dhe kerkohet sakrifice!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*