Tagged: disiplina e Zotit

0

7 Tetor – Octavius Winslow

7 Tetor “Sepse unë jam me ty”, thotë Zoti, “që të të shpëtoj. Unë do të shfaros tërë kombet në mes të të cilëve të kam shpërndarë, por megjithatë nuk do të të shfaros...

0

31 Gusht – Octavius Winslow

“Por më pas u jep një fryt drejtësie atyre që janë ushtruar me anë të tij.” Hebrenjve‬ ‭12:11‬ Urtësia e cila dallohet në këtë metodë udhëzimi – disiplina e shenjtëruar e besëlidhjes vërteton origjinën...

0

30 Gusht – Octavius Winslow

“Çdo ndreqje, pra, aty për aty, nuk duket se sjell gëzim, po hidhërim.” Hebrenjve‬ ‭12:11 Shpesh ekziston një ashpërsi, një hidhërim në nderqjen e Perëndisë tonë të besëlidhjes, gjë e cila është e rëndësishme...

0

30 Maj – Octavius Winslow

“Sepse Zoti qorton atë që do, si një baba birin që atij i pëlqen.” Fjalët e urta‬ ‭3:12 Mendimet e forta dhe të ashpra rreth Perëndisë kanë për të qenë efekti i interpretimeve të...

0

23 Prill – Octavius Winslow

“Djema, ruani veten nga idhujt.” 1 Gjoni 5:21 Një lidhje idhujtare dhe e pa shenjtë me krijesën e ka kryqëzuar herë pas here dashurinë për Krishtin në zemër. Sipas të njëjtit parim që asnjë...

meditime biblike - peme ne agim 0

29 Mars – Octavius Winslow

29 Mars “Unë e di, o Zot, që dekretet e tua janë të drejta, dhe që ti më ke hidhëruar në besnikërinë tënde.” ‭Psalmei ‭119:75‬ Shenja e një dashurie të zellshme për Perëndinë është...