Tagged: lavdia e Perendise

0

25 Tetor – Octavius Winslow

25 Tetor “Sepse ata na ndreqën për pak ditë, ashtu siç u dukej më mirë, kurse ai na ndreq për të mirën tonë që të bëhemi pjestarë të shenjtërisë së tij.” Hebrenjve 10:12 Lexues...

0

18 Shtator – Octavius Winslow

18 Shtator “Dhe ne të gjithë, duke soditur fytyrë zbuluar lavdinë e Zotit si në pasqyrë, transformohemi në të njëjtën shëmbëllim nga lavdia në lavdi, posi prej Frymës së Zotit.” 2 Korintasve 3:18 A...

0

8 Maj – Octavius Winslow

“Që prova e besimit tuaj, që është shumë më i çmuar nga ari që prishet, edhe pse provohet me zjarr, të dalë për lëvdim, nder e lavdi në zbulesën e Jezu Krishtit.” 1 Pjetrit‬...

0

9 Shkurt – Octavius Winslow

9 Shkurt “Kjo sëmundje nuk është për vdekje, po për lavdinë e Perëndisë.” Gjoni 11:4 Stina e sëmundjes është edukimi i shpirtit. Më tepër nga Perëndia shpaloset gjatë kësaj kohe, më tepër nga e...

0

Gjeniu i Gjenevës

Gjon Kalvini 1509–1564 nga John Piper Në vjeshtë të vitit 1539, Gjon Kalvini i shkroi Sadoletos, një kardinali Italian i cili po orvatej ta rifitonte Gjeneven për Kishën e Romës: “Zelli [yt] për jetën...