Tagged: meditime per Krishtlindje

0

Për çfarë bën fjalë Adventi?

4 Dhjetor prej John Piper Për çfarë bën fjalë Adventi? Sepse edhe Biri i njeriut nuk erdhi që t’i shërbejnë, por për të shërbyer dhe për të dhënë jetën e tij si çmim për...

0

Afroju Shpëtimtarit

3 Dhjetor Afroju Shpëtimtarit prej John Piper Dhe Perëndia e paqes, që e ngriti nga të vdekurit, me anë të gjakut të Besëlidhjes së amshuar, Bariun e madh të dhënve, Perëndinë tonë Jezu Krisht,...

0

Përgatite zemrën tënde për Krishtin

2 Dhjetor Përgatite zemrën tënde për Krishtin Si mund të besoni ju, ju që ia merrni lavdinë njëri-tjetrit dhe nuk kërkoni lavdinë që vjen vetëm nga Perëndia? Gjoni 5:44 Perëndia zotëron dhe kontrollon gjithçka....