Tagged: ndermjetesimi

0

5 Nentor – Octavius Winslow

5 Nentor “Sepse Krishti nuk hyri në një shenjtërore të bërë me dorë, që është vetëm shëmbëllesë e asaj të vërtetë, por në vetë qiellin për të dalë tani përpara Perëndisë për ne.” Hebrenjve...

0

22 Maj – Octavius Winslow

“Mbani barrët e njëri-tjetrit dhe kështu do të përmbushni ligjin e Krishtit.” ‭‭Galatasve‬ ‭6:2‬ Falënderoni Perëndinë për atë që ju ka çuar tek Ai. Ndoshta nuk keni ndjerë një dëshirë zemre për t’u lutur...